Kestävä keittiö – hyvinvointia keholle, mielelle ja ympäristölle -kesäyliopistowebinaarit

Kesäyliopistot eri maakunnissa tarjoavat kaikille kiinnostuneille maksuttoman verkossa toteutettavan luentosarjan ajankohtaisista aiheista.
Seminaarit järjestetään yhteistyössä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa.
Yhdellä ilmoittautumisella saat katseluoikeuden koko sarjaan ja sen tallenteisiin. Luennon katselulinkki lähetetään kunakin luentopäivänä kello 15.00 ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Ikääntyvien yliopiston luentosarjojen rinnalla kulkevat maksuttomat tietoiskut ikääntyvien terveyttä edistävästä ja kestävästä syömisestä. Ikääntyneiden ruokasuosituksiin perustuvat luennot järjestetään yhdessä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa. Ravitsemuksen huippuasiantuntijat tarjoavat painavaa asiaa ravitsemuksesta kevyessä 30 minuutin paketissa.
Tule mukaan langoille tai katso tallenteena.
14.9.2023 klo 17-17.30
Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella
Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus
5.10.2023 klo 17-17.30
Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen
Satu Jyväkorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta
2.11.2023 klo 17-17.30
Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin
Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT)
23.11.2023 klo 17-17.30
Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä – Finger toimintamalli
Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Ilmoittautuminen webinaarisarjaan viimeistään 1.9.2023 verkkolomakkeella
Tiedustelut sähköpostilla teija.myllymaki@kpkesayliopisto.fi tai puh: 040 680 2559 (040 680 2993)
Katso lisätiedot ilmoittautumisesta sekä peruuntumisehdot täältä
Koulutusvahvistus lähetetään sähköpostilla osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Mikäli et saa minkäänlaista viestiä, ota yhteyttä toimistoomme.
Oikeus muutoksiin pidätetään.
Kurssin tiedot
- Lectures 0
- Quizzes 0
- Kouluttaja 0
- Arviointi Self